Airmee - Leverans nästa vardag! (17-22)

Hemleverans nästföljande arbetsdag mellan 17-22

• Ange ditt postnummer i kassan, de leveransalternativ som finns tillgängliga kommer då att dyka upp
  • Välj Airmee som leveransalternativ och slutför din order som vanligt.
  • När din order är packad får du ett sms från Airmee om att din order lämnar vårt lager inom kort.
  • När försändelsen kan bokas får du ett nytt sms från Airmee med föreslagen leveranstid. Du kan också välja att ändra den föreslagna leveranstiden till en dag som passar dig bättre.
  • I SMS-aviseringen kan du även lägga till Portkod eller annan viktig information för leveransen
  • Airmee levererar inom 1-2 arbetsdagar från det att din order bekräftats via orderbekräftelse.

Om du behöver komma i kontakt med Airmee kan du, via spårningslänken som du hittar i SMS-aviseringen, chatta med deras kundservice. Du kan även höra av dig till oss på Matsmart om du har frågor gällande din leverans.

Kostnad för leverans med Airmee är 49 kr per 20 kg