Airmee - Leverans nästa vardag!

Hem till dörren med Airmee (kvällstid, 17.00-22.00)

Hemleverans nästföljande arbetsdag.

• Ange ditt postnummer, de leveransalternativ som finns tillgängliga kommer då att dyka upp
  • Välj Airmee som leveransalternativ och slutför din order som vanligt.
  • När din order är packad får du ett sms från Airmee om att din order lämnar vårt lager inom kort.
  • När försändelsen kan bokas får du ett nytt sms från Airmee med föreslagen leveranstid. Du kan också välja att ändra den föreslagna leveranstiden till en tid som passar dig bättre.
  • Airmee levererar inom 1 arbetsdag från det att din order bekräftats via orderbekräftelse.