Leverans med Instabox, paketskåp med självuthämtning

• Ange ditt postnummer, de leveransalternativ som finns tillgängliga kommer då att dyka upp.
  • Välj Instabox som leveransalternativ och slutför din order som vanligt.
  • Välj sedan det uthämtningsställe som passar dig bäst – det behöver inte vara där du bor.
  • När din order är packad får du ett sms med en länk där du kan följa ditt paket. Där kan du se när paketet väntas komma fram.
  • Så fort paketet är framme får du ett nytt sms med en kod som öppnar ditt skåp. Behöver du hjälp att hitta dit? Kolla in länken i sms:et för all info du behöver, eller ring Instabox på 010-206 90 01.

Kostnaden för leverans med Instabox är 59 kr per paket. Läs gärna mer om leverans och frakt här:

Leverans och frakt