Instabox - Paketskåp med självuthämtning

• Instabox paketskåp finns i Stockholm och Göteborg
  • Ange ditt postnummer i kassan. De leveransalternativ som finns tillgängliga kommer då att dyka upp.
  • Välj Instabox som leveransalternativ
  • Välj sedan det uthämtningsställe som passar dig bäst – det behöver inte vara där du bor.
  • När din order är packad får du ett sms med en länk där du kan följa ditt paket. Där kan du se när paketet väntas komma fram.
  • Så fort paketet är framme får du ett nytt sms med en pinkod som öppnar ditt skåp. Behöver du hjälp att hitta dit? Kolla in länken i sms:et för all info du behöver, eller ring Instabox på 010-206 90 01.

Din beställning ligger kvar i paketskåpet i 3 dagar (helgdag räknas som halv dag). Efter tre dagar går paketen tillbaka till Instabox lager. Du som kund får självklart alltid ett sms innan paketet flyttas från paketskåpet. Du har sedan 10 dagar på dig att boka en ny utkörning utan kostnad, innan paketet till slut går i retur till oss på Matsmart. Skulle du behöva förlänga tiden paketet ligger i skåpet kan du göra det på trackinglänken du fått i SMS-aviseringen eller höra av sig till Instabox på 010-206 90 01

Kostnaden för leverans med Instabox är 49 kr per 20 kg. Läs gärna mer om leverans och frakt här:

Leverans och frakt