Var hittar jag innehållsförteckningen för varan?

Varje produkt på vår hemsida har en egen produktsida. Genom att klicka på en varas bild kommer du till informationssidan för varan. Här kan du hitta mer information om varan som tex bäst-före-datum, beskrivning, mängd och jämförelsepris.

Genom att klicka på "innehållsförteckning" kommer en separat bild upp med innehållet för varan och även näringsvärdet. Om du saknar information om en produkt kan du alltid kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig.  Övrig produktinformation

Ibland kan en vara ha flera bilder i sin innehållsförteckning om det är mycket information för produkten. Klicka på "innehållsförteckning" och tryck vidare på pilarna så kan du se hela varans innehåll på de olika bilderna.