Inlogg - Mitt konto

På Matsmart hemsida kan du hitta en flik som heter "Mitt Konto" Denna funktion håller vi för tillfället på att uppdatera för att du som kund ska få en helhetsbild av dina tidigare köp och pågående ordrar. Du kan tills vidare bortse från att vara inloggad eller begära ett nytt lösenord. Det går lika bra att handla som gäst.

Du fyller din varukorg med de varor du önskar köpa och går sedan till kassan där du fyller i dina uppgifter för att slutföra köpet. Observera att tidigare tillagda uppgifter i "Mitt konto" inte fylls i till din beställning utan ta för vana att se över dessa manuellt.

Skulle du mot förmodan upptäcka att det är felaktiga uppgifter på din orderbekräftelse när du mottagit den behöver du kontakta kundservice på +46 (0)10 884 84 50 eller via chatt så vi har möjlighet att hjälpa dig med en ändring. Kostnadsfria ändringar är endast möjliga fram tills att din order påbörjat sin hantering. Om din order hunnit skickas kan det tillkomma kostnader för ändring av exempelvis namn, adress eller telefonnummer.