Problem att slutföra köpet?

När du fyllt din varukorg med de varor du önskar köpa går du till kassan. Där ska du se totalt 3 steg.

Steg 1) Din beställning

Steg 2) Leveranssätt & följesedel

Steg 3) Slutför din beställning

När du fyllt i dina uppgifter i steg 2 och 3 ska du kunna slutföra din beställning.

Om du inte kan se knappen "slutför köp" som bilden ovan kan det beror på lite olika saker.

Den vanligaste orsaken till att man inte kommer vidare till kassan är att man har en vara som tagit slut. Denna behöver du rensa bort från din varukorg innan du kommer vidare. Varan aviseras i röd text högst upp på din skärm.

Om detta inte är orsaken kan du testa något av följande alternativ:

- Uppdatera din sida

- Byt webbläsare eller enhet

- Testa att göra beställningen utan att vara inloggad, alltså som gäst.

- Rensa cookies och historik

- Gör beställningen i privat läge

Skulle du ha fortsatta problem med din beställning är du välkommen att Kontakta kundservice