PostNord - Leverans i hela Sverige

• Ange ditt postnummer i kassan, de leveransalternativ som finns tillgängliga kommer då att dyka upp
  • Välj antingen PostNord utlämningsställe eller PostNord hemleverans som leveransalternativ och slutför din order som vanligt.
  • Alla våra beställningar packas i turordning på vårt lager och våra leveranstider med PostNord är 2-5 arbetsdagar (helgfri mån-fre) från det att din order har bekräftats via orderbekräftelse. Vid hemleverans och till ombud i de nordligaste delarna av landet brukar det ta en extra arbetsdag för PostNord att leverera.
  • När din order är packad och lämnat oss får du en transportavisering med en länk till din e-post där du kan spåra ditt paket på vägen mot ditt ombud.
  • När beställningen ankommit till ditt ombud blir du SMS-aviserad. Observera att det skickas en SMS-avisering per paket. Om du valt hemleverans skickas SMS-avisering (ett per kolli) när du kan boka din hemleverans. I SMS-aviseringen finner du förslag på dagar och tider som finns tillgängliga för just ditt postnummer och det är viktigt att du bekräftar leveransen i alla SMS som skickats ut. Leveranstiden kan variera mellan olika postnummer

Om du inte finns hemma vid utkörningen kommer ditt paket skickas till närmsta ombud istället. För att PostNord ska kunna leverera ditt paket, oavsett det gäller hos ombud eller på din hemadress behöver du som mottagare alltid ha en giltig legitimation.

Du kan enkelt spåra dina paket samt få digitala aviseringar via PostNords app. Ladda ner PostNords app till iPhone eller till Android.

Kostnad för leverans med PostNord är 49 kr per 20 kg till ombud och 99 kr per 20 kg till dörren.