Hur avregistrerar jag mig från nyhetsbrevet?

Då vårt lager ständigt fylls med nya produkter vill vi ju att ni kunder ska få kännedom om dessa så snart det bara går, ibland kommer det så mycket nytt och spännande att vi känner att vi behöver maila er kunder flera gånger för att ni inte ska missa något.

Många uppskattar det, andra inte men längst ner i alla våra mail kan du antingen välja hur ofta du önskar dessa utskick, du väljer då "Hur ofta vill du ha vårt nyhetsbrev? Uppdatera här!" men om du istället behöver ett litet break eller exempelvis byta e-post, då går du till  "Avsluta prenumeration"

Du är alltid välkommen tillbaka genom att klicka här