Hur vet jag att ordern har gått igenom?

Så fort du har slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den mailadress du uppgett för beställningen. Har du inte fått någon orderbekräftelse inom ett par timmar kan du även kika i din skräppost. Om du inte kan hitta bekräftelsen där heller behöver du kontakta oss på kundservice så kan vi svara på om ordern har gått igenom eller inte innan du lägger en ny beställning.

För snabb hjälp når du oss på vår chatt - helgfria vardagar mellan 08-16. Chatten hittar du genom att klicka på den gula "pratbubblan" med texten "Hjälp" Du skriver vad frågan gäller och får då först upp alternativa svar men du kan även välja att gå till chatten, längst ner i högra hörnet, se bild nedan: