När dras pengarna vid direktbetalning?

Om du valt att betala direkt hos Klarna kan du betala dina köp direkt via ditt bankkonto. Pengarna dras inom 1-3 bankdagar efter att vi på Matsmart skickat beställning. Om Klarna inte kan dra pengarna från ditt konto skickar dem istället en faktura till mejladressen som du använde när du handlade.

En betalningsbekräftelse skickas alltid per mail eller så ser du det i din Klarna app när betalningen är registrerad och mottagen.

Vid frågor om betalning kan du alltid kontakta Klarna på +46 (0)10 884 84 50.