Återbetalning - Hur fungerar det?

Om du av en eller annan anledning blir återbetalad för en produkt eller order sker återbetalningen via Klarna

Om du betalade med kort- eller direktbetalning betalar Klarna tillbaka pengarna till kontot automatiskt. Samma sak gäller om du har betalat via Klarnas app. Återbetalningen tar normalt mellan 3-7 arbetsdagar.

Om du betalade fakturan manuellt behöver Klarna dina kontouppgifter för att kunna betala tillbaka pengarna. Klarna kommer kontakta dig via mail eller SMS om dem behöver dina uppgifter.

Om du saknar din återbetalning kan du alltid kontakta Klarna på +46 (0)8 120 120 10 så hjälper dem dig.