Behandling av personuppgifter /GDPR

Matsmart behandlar dina personuppgifter, såsom kontaktuppgifter och betal- och orderinformation bl.a. för att kunna hantera din beställning/ditt köp. Du kan läsa mer om vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn hittar du alltid på www.matsmart.se/integritetspolicy

Du alltid rätt att när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta vår kundservice.