Jag saknar min Klarna faktura

Vanligtvis handlar det om att man råkat uppge en felaktig mailadress alternativt att din faktura hamnat i din skräppost. Kontakta kundservice eller ring oss på +46 (0)10 884 84 50 så kan vi hjälpa dig att skicka om fakturan till din e-post.

Du kan även kontakta Klarna på +46 (0)8 120 120 10 för att få de uppgifter du behöver för att betala din faktura.

Om du har en smartphone kan du ladda ner Klarnas app till iphone och android för ännu smidigare hantering för dina fakturor och köp.