Budbee - Hemleverans kvällstid (17-22)

Hemleverans under kvällstid för de flesta postnummer i Stockholm, Göteborg och Malmö.

• Ange ditt postnummer, de leveransalternativ som finns tillgängliga kommer då att dyka upp
  • Välj Budbee som leveransalternativ och slutför din order som vanligt.
  • När din order är packad får du ett sms från Budbee om att din order lämnar vårt lager inom kort.
  • När försändelsen kan bokas får du ett nytt sms från Budbee med föreslagen leveranstid. Du kan också välja att ändra den föreslagna leveranstiden till en tid som passar dig bättre.
  • I SMS-aviseringen kan du fylla i portkod, om chauffören ska knacka eller ringa på när dem är utanför eller om de har tillåtelse att lämna paketet utanför din dörr.
  • Budbee levererar inom 1-2(3) arbetsdagar från det att din order bekräftats via orderbekräftelse.

Leveranstid Stockholm 1-2 arbetsdagar :

Mån-fre, 17.00-22.00

Söndagar 16.00-22.00

Om du gör din beställning innan kl 20.00 på vardagar kan leveransen ske på eftermiddagen kommande vardag.

Leveranstid Malmö 1-3 arbetsdagar:

Mån-fre 17.00-22.00

Leveranstid Göteborg 1-3 arbetsdagar:

Måndag-Fredag 17.00-22.00

Fraktkostnaden för hemleverans med Budbee är 49 kr per 20 kg.