Hemleverans med Budbee - kvällstid

Nu kan du även boka din hemleverans under kvällstid med Budbee för de flesta postnummer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Fraktkostnaden för hemleverans med Budbee är 79 kr per paket och du kan få din leverans på endast 1-2 arbetsdagar! Om du inte är hemma när leveransen sker kan den lämnas vid dörren.

Du kan se längre ner i de bifogade filerna mer specifikt vilka postnummer där leverans kan ske med Budbee.

Leveranstid Stockholm 1-2 arbetsdagar :

Mån-fre, 17.00-22.00

Söndagar 16.00-22.00

Om du gör din beställning innan kl 20.00 på vardagar kan leveransen ske på eftermiddagen kommande vardag.

Leveranstid Malmö 1-3 arbetsdagar:

Mån-fre 17.00-22.00

Leveranstid Göteborg 1-3 arbetsdagar:

Måndag-Fredag 17.00-22.00

• Ange ditt postnummer, de leveransalternativ som finns tillgängliga kommer då att dyka upp
  •  Välj Budbee som leveransalternativ och slutför din order som vanligt.
  • När din order är packad får du ett sms från Budbee om att din order lämnar vårt lager inom kort.
  • När försändelsen kan bokas får du ett nytt sms från Budbee med föreslagen leveranstid. Du kan också välja att ändra den föreslagna leveranstiden till en tid som passar dig bättre.
  • Budbee levererar inom 1-2(3) arbetsdagar från det att din order bekräftats via orderbekräftelse.