Jag har en rabattkod - Var lägger jag till den?

Om du har en rabattkod fyller du i den i kassasteget, se bild nedan:

Du klickar där, fyller i din kod och trycker sedan på lägg till. Om din rabattkod är giltig får du upp en grön ruta som bekräftar att rabattkoden lagts till och du kan även se denna i ordersammanställningen. Det är inte att kombinera flera rabattkoder på en och samma beställning.

Det händer tyvärr att det florerar falska och ej längre giltiga rabattkoder på internet och skulle du mot förmodan ha en ej giltig rabattkod kommer det istället upp en röd text i rabattkodsrutan som talar om att rabattkoden inte längre är giltig, se exempel nedan:

Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att applicera en missad rabattkod på en redan godkänd order.