Har alla varor passerat bäst före-datum?

Nej, alla varor har inte passerat bäst före-datum. De varor som finns på vår hemsida säljs till oss av olika anledningar, dels passerat eller kort bäst före-datum, men det kan även bero på att leverantören av olika anledningar inte kan omsätta produkten i tid eller att varan har fått nytt utseende. Det kan även vara en säsongsvara som inte kan säljas just nu i en vanlig butik, t.e.x. Julmust.

På varje produkts sida om man klickar på varan så kan man se all information man behöver för varan, t.e.x när varans bäst före-datum passerar eller har passerat.