Har alla varor passerat bäst före-datum?

Nej, alla varor har inte passerat bäst före-datum. De varor som finns på vår hemsida säljs till oss av olika anledningar, dels passerat eller kort bäst före-datum, men det kan även bero på att leverantören av olika anledningar inte kan omsätta produkten i tid eller att varan har fått nytt utseende. Det kan även vara en säsongsvara som inte kan säljas just nu i en vanlig butik, t.e.x. Julmust.

På varje produkts sida, om man klickar på varans bild så kan man se all information man behöver för just denna, t.e.x när varans bäst före-datum passerar eller har passerat.

Ta gärna en titt på vår film om hur Matsmart fungerar, du hittar den här. Du kan även läsa mer om vårt koncept och om att minska matsvinnet via länkarna nedan:

Om Matsvinnet

Om Bäst Före Datum

Så Funkar Det

Vanliga Frågor och Svar

Här finns en artikel om var du kan hitta mer information:

Innehållsförteckning och produktinformation