Beställa till en annan adress - Hur gör man?

Det går jättebra att göra en beställning och överraska någon eller för att få beställningen till en annan adress.

Du börjar med att fylla din varukorg precis som vanligt och gå sedan till kassan. I steg 2 fyller du i postnumret för adressen där personen du vill beställa till bor. I rullistan kommer det upp förslag på ombud i närheten om du väljer PostNord eller Instabox men lämnar du rullistan utan ändringar skickas paketet till närmsta ombud för postnumret.

När du är klar i steg 2 går du vidare och fyller i alla dina uppgifter i steg 3 och tryck på fortsätt.

Nu kommer du till ett viktigt steg där du fyller i uppgifter för den person du önskar att beställningen skickas till, alternativt om du ska ta emot din beställning på en annan adress, kanske på sommarstället?

Namnet du fyller i kommer alltså stå som mottagare för denna beställning. Vid leverans med PostNord behöver namnet på paketet stämma överens med giltig legitimation. Om du är bud behöver du ha både din egen legitimation och adressatens.

Det är även viktigt att du ändrar till mottagarens telefonnummer så att hen får sin SMS-avisering om att paket är på väg. Tryck sedan på fortsätt och slutför din beställning med de betalningsalternativ som passar dig bäst.

Var det krångligt? Kontakta kundservice Du når oss även via 010 884 84 50 eller på chatten mellan 08-16 helgfria vardagar.