Beställa till en annan adress - Hur gör man?

Det går bra att göra en beställning och överraska någon eller för att få beställningen till en annan adress.

Beställa till någon annan:

Det du då gör är att beställa varor i den andra personens namn och uppge personens mobilnummer dit aviseringen skickas.

Det du kan göra om du vill att sändningen och totalsumman ska vara hemlig är att uppge din egen e-post dit orderbekräftelsen/kvittot skickas direkt efter genomfört beställning.

Kom ihåg att direktbetala din order. Direktbetalning byter du till direkt efter att ordern har slutförts.

Beställa till en annan adress:

Vill du ha dina varor levererade till Postnords serviceställe skriver du bara in den tillfälliga adressens postnummer och gör ditt val av ombud i listan.

Vill du hellre ha leverans direkt till dörren klickar du i ”annan leveransadress” och fyller i din tillfälliga adress samt uppgifter till den person som tar emot ordern.

Observera att det namn som skrivs in för beställningen är det namn som kommer att stå på paketet och även den som behöver kvittera ut paketet mot giltig legitimation, om du är bud behöver du ha både din egen legitimation och adressatens.