Beställa som företag eller förening

Att göra en beställning som företag, förening eller organisation skiljer sig något mot en vanlig beställning. Skillnaden är i betalsteget där du behöver välja Klarna faktura för företag.

När du har valt Klarna för företag kommer du att få fylla i företagets uppgifter istället för dina egna, så som organisationsnummer och faktura-adress. Vissa organisationsnummer har flera företag under ett och samma nummer, då kan man i vissa fall behöva kontakta Klarna för att få en manuell bedömning av sitt köp. Klarna kontaktas på telefon 08-120 120 10, uppge organisationsnumret så hjälper de till.

Fakturan för företag har en avgift på 29 kr, men har 14 dagar till förfallodatum precis som vanligt.

Kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver hjälp!