Jag har inte fått någon sms avisering - Hur ska jag göra nu?

Om du inte har tagit emot din avisering via sms för att hämta ut ditt paket beror det oftast på att man har uppgett ett felaktigt telefonnummer, eller att man har använt sig av autoifyll och det ligger fel uppgifter kvar i den enhet man beställer i från.

Man kan ändå få sin kod för att hämta ut paketet.

När ordern skickas från vårt lager skickas även en spårningslänk till e-posten man har uppgett så att man kan spåra paketet på www.postnord.se, genom att klicka på länken.

När man kan se att paketet finns på det valda servicestället kan man uppge de sista 4 siffrorna i det långa sändningsnumret i länken. Detta är samma kod som skickas via sms.

Så här ser oftast ett sändningsnummer ut: 372323986338090482, de sista siffrorna 0482 är din kod för att hämta ut paketet tillsammans med giltig legitimation.