Jag har inte fått någon sms avisering - Hur ska jag göra nu?

Om man inte har mottagit någon SMS-avisering efter fem arbetsdagar beror det oftast på att man råkat uppge ett felaktigt telefonnummer men det är ingen fara, vi hjälper dig med detta.

När du beställt leverans med Airmee eller Budbee blir du SMS-aviserad när paketen är på väg. SMS-aviseringen är även viktig för att kunna godkänna din leverans, skriva in portkod och eventuellt ändra leveranstid. Har du inte fått SMS-aviseringen dagen efter att du fått din beställning bekräftad via orderbekräftelsen kan du nå oss snabbast via chatt eller telefon, dessa kanaler är öppna mellan 08-16 helgfri vardag.

Vid leverans och utebliven SMS-avisering med Instabox behöver du också kontakta oss så vi kan se vart ditt paket befinner sig.

Om din order skickas med PostNord skickas en transportavisering till din e-post så snart ordern lämnat oss. Där hittar du information gällande din leverans och hur du kan spåra ditt paket.

Du kan spåra ditt paket via transportlänken eller söka upp din beställning på www.postnord.se med ditt sändningsnummer (varje paket har ett eget sändningsnummer)

När du kan se att paketet finns på det valda servicestället uppger du de sista 4 siffrorna i  sändningsnumret hos utlämningsstället. Detta är samma kod som skickas via sms.

Så här ser oftast ett sändningsnummer ut: 69558323385SE, de sista siffrorna, 3385 är din kod för att hämta ut paketet tillsammans med giltig legitimation.

Du kan även spåra ditt paket i PostNords app. Ladda ner PostNords app till iPhone eller till Android.