Hur lång tid har jag på mig att hämta min order på servicestället/paketskåpet?

Om du valt att få din beställning levererad med PostNord till ett utlämningsställe ligger paketet/paketen kvar hos ombudet i 14 dagar innan det skickas i automatisk retur på den 15;e dagen.

Du får din första SMS-avisering när ombudet mottagit och skannat in paketet. Ett påminnelse SMS skickas sedan efter sju dagar och är paketet fortfarande inte uthämtat den 10 dagen skickas en brevavisering.

I bland blir de fullt hos servicestället och de uppskattar att man hämtar sin order så snart man har möjlighet.

Om din order levererats till ett paketskåp med Instabox ligger din beställning kvar i paketskåpet i 3 dagar. Efter tre dagar går paketen tillbaka till Instabox lager. Du som kund får självklart alltid ett sms innan paketet flyttas från paketskåpet. Du har sedan 10 dagar på dig att boka en ny utkörning utan kostnad, innan paketet till slut går i retur till oss på Matsmart. Skulle du behöva förlänga tiden paketet ligger i skåpet kan du göra det på trackinglänken du fått i SMS-aviseringen eller höra av sig till Instabox på 010-206 90 01

Observera att en order som inte hämtas ut inom 14 dagar (PostNord) och 10 dagar (Instabox) returneras till Matsmart och kan medföra att du blir debiterad för returfrakten per paket.

Om du valt att hämta ditt paket på vårt lager i Katrineholm:

Du måste hämta din order inom 7 arbetsdagar från att du får en avisering om att din order är klar att hämtas. I händelse av att din order inte hämtas ut inom 7 arbetsdagar debiteras du för ej uthämtat paket och ordern kommer inte att kunna hämtas ut.