Min order har skickats i retur - Hur gör jag nu?

Så snart din order är framme hos ditt valda serviceställe/ombud, eller på transportterminalen om du valt hemleverans, kommer en avisering att skickas via sms (om inget annat har valts).

Paketet kommer att ligga kvar hos servicestället/terminalen i 14 dagar innan det automatiskt returneras till Matsmart. Observera att det alltid tillkommer en extra kostnad per paket vid en eventuell retur. Kontakta gärna oss om du inte har möjlighet att hämta ditt paket eller om något avvikande skett.

Om du vill att vi ska skicka om ditt paket behöver du uppge:

• Ditt personnummer 10 siffror.
  • Om några ändringar ska göras för leverans, tex namn, adress, telefonnummer.

Du kommer att debiteras för frakt- och returfraktskostnaden för att skicka om din order på nytt. Det är den faktiska kostnaden fraktbolaget tagit betalt för att skicka din order fram och tillbaka en extra gång.

Om du inte längre vill ha ditt paket:

Då kommer varuvärdet att dras av från din faktura eller återbetalas till dig via Klarna. En bekräftelse på detta skickas via e-post. Observera att det då kommer att kvarstå en returfrakt- och hanteringskostnad på 250kr/paket.