Vad kostar frakten?

Med PostNord

Vad frakten kostar beror på hur mycket du vill beställa. För att få ut så mycket som möjligt av din fraktkostnad är det bäst att maximera sin låda, det vill säga komma så nära 20 kg som möjligt.

Till ditt val av serviceställe kostar frakten 49 kr per 20 kg (volymvikt) - Det betyder att för 49 kr kan du fylla din låda upp till 20 kg med varor, det är ganska mycket mat för 49 kr.

Om du hellre önskar få din order levererad hem till din dörr betalar du 99 kr per 20 kg (volymvikt) Observera att leveranstiden för hemleverans är olika beroende på vilket postnummer man har och att utkörningen sker under dagtid.

Om du bor i närheten av Katrineholm i västra Södermanland kan du även hämta din order på vårt lager när du gör en beställning med varor för minst 300 kr.

Volymvikt Serviceställe, PostNord Instabox, självuthämtning  Hemleverans, PostNord Hemleverans, Budbee* Avhämtning, Matsmarts lager
0-20 kilo 49 kronor 59 kronor 99 kronor 79 kronor 0 kronor
20-40 kilo 98 kronor 118 kronor 198 kronor 158 kronor 0 kronor
40-60 kilo 147 kronor 177 kronor 297 kronor 237 kronor 0 kronor

Hemleverans med BudBee:

Fraktkostnaden för hemleverans med Budbee är 79 kr per 20 kg och här kan du välja att få din leverans även under kvällstid (obs gäller specifika postnummer, se bifogat längst ner i artikeln)

Leveranstid Stockholm:

mån-fre, 17.00-22.00

Söndagar 16.00-22.00

Leveranstid Malmö:

Mån-fre 17.00-22.00

Leveranstid Göteborg:

Måndag-Fredag 17.00-22.00

• Ange ditt postnummer, de leveransalternativ som finns tillgängliga kommer då att dyka upp
  •  Välj Budbee som leveransalternativ och slutför din order som vanligt.
  • När din order är packad får du ett sms från Budbee om att din order lämnar vårt lager inom kort.
  • När försändelsen kan bokas får du ett nytt sms från Budbee med föreslagen leveranstid. Du kan också välja att ändra den föreslagna leveranstiden till en tid som passar dig bättre.
  • Budbee levererar inom 1-2 arbetsdagar från det att din order bekräftats via orderbekräftelse.