Hvorfor tar Matsmart betalt for frakten?

Vi sender ofte varer som både er tunge og store, og derfor koster frakten penger. Matsmart tjener ingen penger på frakten, tvert imot så koster det mer for oss enn hva kunden betaler i de aller fleste tilfeller.

Ettersom varene selges ekstremt billig så tjener Matsmart veldig lite på hver vare. Vi vil ikke – som de fleste netthandlere gjør – bake inn fraktkostnaden i prisen. Derfor har vi valgt å redegjøre hele tiden for hva frakten koster.

Du ser det hele tiden i 'Handlekurv' som du åpner med plusstegnet i den grå menyen oppe til høyre, samt når du trykker på den grønne knappen 'Handlekurv'.